Doprava:
Konečná částka:
(Dohromady výrobek/výrobků v košíku)
Pokračovat v nákupu Objednávka

Kromě si naši zákazníci objednali:

Odkyslení (alkalizace) proč je důležité?

Účinné odkyselení a alkalizace: přírodně!

Kdy potřebuje Váš organismus detoxikaci a odkyselení?

Pokud jste se s myšlenkou detoxikace a odkyselení ve Vašem životě setkali poprvé, je docela možné, že jste se nikdy nezamysleli nad tím, jestli je Váš organismus čistý zevnitř. Aby bylo naše tělo vždy čisté a upravené, věnujeme mu vždy velkou pozornost: ze svého těla, zubů a vlasů smyjeme nečistoty- ale jsme čistí uvnitř (na buněčné úrovni)?

Při absenci odkyselení a alkalizace klesá účinnost nejdůležitějších vnitřních orgánů, prvními příznaky je únava a další příznaky už bohužel mohou poukazovat na onemocnění.
Přesto je těžké postřehnout, kdy jsou odkyselení a alkalizace potřebné.

Kdy je tedy vhodná doba na odkyselení a alkalizaci? Jak poznáme, že se v organismu nahromadilo více kyselých látek, než je třeba? Toto jsou jedny z mnoha otázek, které si klademe. Příznaky se přece neobjeví ze dne na den, a funkční ,,únava“ vnitřních orgánů je v podstatě nepozorovatelná. Pomůžeme Vám při zjišťování problémů, vyjmenování příznaků, případně i s papírovým pH testerem., díky kterému můžete snadno zjistit hodnotu pH jakékoli tekutiny (moč).

pH škála

Typické příznaky související s překyselením organismu

– Náchylnost na bolesti hlavy nebo migrény.
– Deprese (často zlá nálada, negativní myšlenky a pocity).
– Náchylnost na svalové napětí a bolesti kloubů.
– Podráždění pokožky, kožní problémy, celulitida, vyrážky.
– Změna vlasů a nehtů.
– Pálení žáhy, velká chuť do jídla nebo naopak, nechutenství.
– Náchylnost na alergie.
– Ukládání tuku, nadváha.

Jak alkalizujeme?

ovoceNejdůležitější je: konzumovat méně okyselujících a co nejvíce alkalizujících potravin a v zájmu co nejlepšího výsledku si vybrat produkty Super Greens!

Superfood citronPřestože si o citrónu můžeme myslet, že je kyselinotvorný, ve skutečnosti výborně alkalizuje, stejně jako kyselé okurky a kyselé zelí přispívají k alkalizaci našeho organismu. Záleží také na kvalitě vybraných potravin. Experimenty totiž dokazují, že čím je strava víc umělá, tím je větší šance integrace rakovinotvorných látek do organismu. Proto jsou nebezpečné hotové, zpracované potraviny a polotovary, margaríny, nápoje bez kofeinu a také především sladidla vyrobené z aspartamu (E951).

Pozor! Poslední jmenované obsahují větší množství dřevného lihu, který náš organismus během vstřebávání přemění na rakovinotvorné látky.

Rychlá a plnohodnotná alkalizace i na buněčné úrovni

zeleninaBohužel zbytečně konzumujeme více ovoce a zeleniny, ke správné alkalizaci na buněčné úrovni změna životosprávy nestačí. Alkalizující prostředí musí být neustále přítomné, jenom takto dokáže proniknout dovnitř buněk a tkaniv.
Výzkumu jednoznačně potvrdily, že zdravý organismus člověka musí být mírně zásaditý. K tomu pomáhá Super Greens, který je zásluhou stoprocentně přírodních surovin a nejpřísnějších organických výrobních procesů schopen nejúčinnější alkalizace.

Naše přípravky

Pro dokonalé odkyselení organismu slouží přípravek Green Symbol®, který obsahuje 38 druhů biologicky pěstované zeleniny, přírodní vitamíny a alkalizující zeleninový prášek, a také doplňky výživy Supergreens, které distribuje britský Super Greens.

Superpotraviny blog: